Поставите питање или пронађите одговор на најчешће постављана питања

Центар за развој каријере и саветовање студената је на располагању студентима и дипломцима за саветовање или информисање у згради Ректората Универзитета у Београду (Студентски трг 1) svakim радним даном од 10 до 16 часова, као и путем и-мејла центар@razvojkarijere.bg.ac.rs, и телефона 011 3207 469, 011 3207 414. 


Odgovori na najčešće postavljana pitanja


 

 • Да ли услуге Центра за развој каријере може да користи сваки студент?
  Да, сваки студент Универзитета у Београду  може да користи све услуге Центра.
Напомињемо да, као организациона јединица Универзитета у Београду Центар пружа услуге каријерног вођења и саветовања искључиво студентима факултета чланица Универзитета у Београду.
 
 • Да ли могу дипломци и студенти мастер студија да користе Центар?
  Да, студенти и дипломци свих нивоа студија Универзитета у Београду који су дипломирали у временском периоду од три године уназад имају право да користе све програме и ресурсе Центра.
 
 • Како могу да се упишем на инфо мејлинг листу Центра?
  Упис на инфо мејлинг листу се обавља приликом регистрације на линку: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/registracijastudenta
 
 • Да ли могу да донесем biografiju или мотивационо писмо на преглед?
  Да, свим регистрованим корисницима Центра на располагању је свакодневно саветник у Центру са којим могу прегледати своју биографију и/или мотивационо писмо. Препоручује се заказивање. Тзв. "ЦВ клиника" ретко је недоступна а изводи се и електронски по договору.