Digitalni dani podrške

 
Preuzmite besplatno priručnik za brucoše u pdf formatu

Vodič za brucoše: „Startujte pametno - Izazovi na početku studiranja“  možete preuzeti u pdf formatu ili čitati na stranicama Virtuelnog savetnika na sajtu CzRK http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/startujte-pametno

U sadržaju ćete pronaći odgovore na najčešća pitanja brucoša i savete za navedene teme:

 


Šta radimo i kako?

Centar radi na povezivanju akademske i poslovne zajednice. Želja nam je da što veći broj studenta Univerziteta u Beogradu stekne neko radno iskustvo već tokom studiranja ili ubrzo nakon diplomiranja. Sarađujemo sa svim fakultetima Univerziteta u Beogradu. U poslovnom svetu promovišemo studente i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu kao buduće stručnjake u različitim oblastima rada. Tu smo da vam pomognemo i da pripremite dokumenta za prijavu za posao ili stipendiju.  Centar organizuje radionice i predavanja o razvoju karijere, grupna i individualna savetovanja.

Usled novonastale situacije izazvane pandemijom virusa Covid19, Centar je odlučio da jedan deo svojih programa prebaci online, kako bi uvek bili dostupni našim studentima. Trenutno se kurs Veštine upravljanja karijerom održava isključivo online, a najveći deo savetovanja planiramo putem Skajpa, Zoom-a, Teams-a. Pokrenuli smo novi format online druženja i savetovanja, pod nazivom Zum kafica, 45 minuta sa… Takođe, sve panele i radionice trenutno organizujemo online, u nadi da ćemo uskoro imati priliku da se uživo družimo.  

DOBRODOŠLI U CENTAR ZA RAZVOJ KARIJERE, CENTAR U ČIJEM JE CENTRU STUDENT!

Želimo vam puno sreće tokom studija! Naša vrata su vam uvek otvorena. Pozovite nas na 011/3207419, pišite na centar@razvojkarijere.bg.ac.rs, pratite nas na društvenim mrežama - Instagram, Facebook, LinkedIn i obavezno posetite povremeno naš sajt.

Tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu


Gde smo?

U zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, na Studentskom trg 1, kada savladate 77 stepenika, čeka vas svakog radnog dana tim Centra za razvoj karijere. Sve usluge Centra su rezervisane samo za studente i diplomirane studente Univerziteta u Beogradu!


Registrujte se

Registrujte se ili upišite na mejling listu, i dobijaćete na mejl najnovije ponude za posao, prilike za studentsku praksu, pozive za radionice, predavanja i obuke koje realizuje Centar.

Posetite stranicu http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/registracijastudenta i izvršite registraciju. VAŽNO:  ne zaboravite da našu mejl adresu – info@razvojkarijere.bg.ac.rs dodate u kontakt listu svog mejla, kako vam naši mejlovi ne bi „bežali“ u spam folder.