Референце

 

СВИ САРАДНИЦИ ЦЕНТРА

Велики број предавача, стручњака и практичара из земље и иностранства учествовао је у различитим програмима каријерног образовања, програмима за поспешивање запошљивости и различитим редовним програмима Центра.
Управо захваљујући њиховој спремности да се сретну са млађим колегама и са њима поделе савете, информације и експертизу, радионице, предавања, панел дискусије и сусрети са послодавцима били су динамични, забавни, садржајни и високо квалитетни. Њихов допринос развоју програма ЦзРКа је заиста значајан и задовољство нам је и част што смо имали прилику да их угостимао.
Списак сарадника Центра можете погледати овде:

Сви сарадници Центра у 2007.години
Сви сарадници Центра у 2008.години
Сви сарадници Центра у 2009.години
Сви сарадници Центра у 2010.години
Сви сарадници Центра у 2011.години

СТРАТЕШКИ ПАРТНЕРИ

Управо захваљујући заједничким вредностима, циљевима и настојањима да се стратешки и промишљено предузму кораци који ће водити већој запошљивости младих и друштвено одговорном пословању привредних субјеката и организација склопљена су партнерства и потписани уговори са релевантним сарадницима:

Привредном комором Србије,
Америчком привредном комором,
Српском асоцијацијом менаџера,
Градом Београдом 

РЕГИСТРОВАНИ ПОСЛОДАВЦИ

Од оснивања Центар сарађује са бројним послодавцима.
Регистроване компаније могу да огласе слободно радно место, стручну праксу или хонорарни посао, користе услуге предселекције кандидата за оглашене позиције, конципирају програм праксе у сарадњи са ангажованима у Центру, у могућности су да на сајту Центра поставе свој профил (представе се као компанија која има развијену политику запошљавања младих без искуства), поставе коментар као и да закажу гостовање у Центру.

Списак регистрованих послодаваца можете погледати овде.

ДРУГИ О НАМА – ПОРТФОЛИО

Важно нам је шта други мисле о нама. Захваљујући повратној информаицји у прилици смо да стратешки планирамо, мењамо и иновирамо различите сервисе Центра. Сјајно је што већина студената и сарадника најчешће описује комуникацију са Центром речима: помоћ, подршка; партнерство,професионализам...

Детаљније о утисцима погледајте на странама
Утисци студената
Утисци послодаваца
Утисци сарадника

Портфолио успеха 2007. 
Портфолио успеха 2009.


Захвалница Градоначелника града Београда упућена Центру за развој каријере и саветовања студената