Донатори

 

Захваљујемо пријатељским кућама које су помогле и подржале наш рад: 

Фондација Престолонаследника Александра за образовање

покренула је иницијативу за формирање центара за развој каријере на универзитетском нивоу у Србији, и током 2006. године обезбедила обуку наУниверзитету у Нотингему за иницијални тим нашег Центра. Захваљујући залагању Фондације обезбеђена је штампа неколико серија едукативних и промотивних брошура за студенте и прибављена је прва опрема и канцеларијски материјал за рад. Осећамо велику личну захвалност за свестрану подршку коју су нам пружили запослени у Фондацији на почецима који су били тешки и пуни различитих искушења. www.пафонд.рс
 

Фонд за отворено друштво 

финансирао је пројекат "Унапредење комуникације измеду студената и послодаваца - информисање, посете, едукације, праксе" од јуна до октобра 2008. године. Реализујући овај пројекат Центар је успео да осмисли бројне различите програме и услуге намењене студентима Универзитета у Београду.
 

Америчка привредна комора 

помогла нам је да можемо да радимо на бољим рачунарима са све легалним софтвером, да презентације које правимо за студенте можемо да пројектујемо и тиме олакшамо организацију предавања, и да можемо да примамо студенте и странке у канцеларији на фином и модерном намештају. 
 

УСАИД Сербиа у оквиру Пројекта "Развој конкурентности"

помогао нам је да се укључимо чланством у међународне стручне асоцијације, похађамо обуку за стручно усавршавање, прибавимо стручну литературу из иностранства и наставимо да усавршавамо услуге за послодавце и студенте на још савременијој рачунарској технологији.

Будући да су биле изузетно задовољне сарадњом са нашим Центром на реализацији праксе за студенте, компаније Бритисх Америцан Тобаццо и Полимаркпоклониле су нам своје старе рачунаре и апарат за факс, који су нам у том моменту били заиста прекопотребни. 

Опремање библиотеке корисном литературом за студенте на енглеском језику омогућила је Одген Елементарy Сцхоол, Цхицаго, школа из братског нам града Чикага која нам је поклонила и камеру којом можемо да снимамо активности као што су симулација интервјуа да би учесници у симулацији накнадно анализирали свој наступ.

Пријатељи из издавачке куће АдижесЦлиоДерета поклониле су нам одређен број књига за библиотеку за студенте са насловима који се тичу савремених професија и вештина које су кључне за успешан наступ и позиционирање на тржишту рада.

Штампу инструктивних брошура "Упутство за употребу ЦзРК-а" или "Како на најбољи начин искористити услуге Центра за развој каријере" помогли су ПЦ ПрессАкадемска мисао и Еqуилибрио, захваљујући којима је велики број младих на Универзитету у Београду дошао до информације како и зашто да користе услуге нашег Центра. 

Компанија Нестле Адриатиц помогла је реализацију акције А,шта да се ради? у Студентском граду 2009. године, као и акцију Каријера 3у1 током 2010. године. 

Под покровитељством Града Београда отпочели смо промо кампању «Каријерисање – изгради каријеру у правом смеру» организацијом једнодневног дешавања Каријеробус у центру Београда 1.јула 2010.године, који је успешно реализован захваљујући донацијама Аеродрома «Никола Тесла» и АБС минел фонда. Маркетингшка агенција ПОСХ&Медиа нам је помогла израдом фантастичних решења за постере, флајере, промо пултове и друге елементе који су допринели јединственом визуелном идентитету читаве кампање. Сјајна млада штампарија Лампас нам је омогућила да штампамо материјал за догађаје и привучемо још већи број посетиоца који су захваљујући донацији компанија Цоца Цола Хеллениц и Плато&Боокс могли да се освеже освежавајућим напицима, предахну на столицама и уживају у музици која се преко озвучења чула из аутобуса ГСП Београд без кога не бисмо имали Каријеробус. 
Захваљујући градској управи града Београда и општини Палилулареализовали смо и другу по реду акцију "Центровске кутије", а при завршници кампање" Каријерно Ћаскање-Кафић Каријерисање" 10.новембра 2010.године помгао нам је, сем горе поменутих друштвено одговорних компанија, и кафе Илегала. Хвала свима.